Wat zijn de tarieven van Fitness Oirschot en Hapert?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij Fitness Oirschot-Hapert krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij Fitness Oirschot en Hapert

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Doelgericht

Bij Fitness Oirschot en Hapert focussen wij op het behalen van jouw doelen. Dit doen wij door de juiste omgeving voor jou te creëren om in te sporten.

Maximaal resultaat door innovatieve en moderne fitnessfaciliteiten

Bij Fitness Oirschot en Hapert beschikken wij over moderne, professionele apparatuur die jou ondersteunt het maximale uit je workouts te halen!

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Fitness Oirschot en Hapert!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met Fitness Oirschot en Hapert en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Fitness Oirschot en Hapert lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?