Het aanbod van Fitness Oirschot en Fitness Hapert

Ontdek het veelzijdige Slim Fit & Slank, Boksen, Bodybalance aanbod van Fitness Oirschot en Fitness Hapert

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Individueel sporten

Behaal jouw persoonlijke doelen met onze geavanceerde apparatuur en onze vrije gewichten.

Slim Fit & Slank

Onze geavanceerde apparaten begeleiden jou in je trainingen en zijn makkelijk in te stellen. Trainen met de Milon Cirkel levert tot wel 15 keer meer resultaat dan gewoon fitness en duurt maar 35 minuten per training.

Samen sporten

Bij Fitness Oirschot en Fitness Hapert kun je ook deelnemen aan onze groepslessen. De lessen variëren van GRIT tot het lekker bezig zijn met onze Relaxercise lessen.

Personal Training

Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen, (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training de ideale formule voor je. Fitness Oirschot en Fitness Hapert biedt individuele trainingen aan die we richten op je persoonlijke doelstellingen.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis dagpas.

Nog vragen?

 

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Slim Fit & Slank tot Pilates bij Fitness Oirschot en Fitness Hapert

 

Met ons uitgebreide aanbod zijn wij al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Oirschot en Hapert. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Slim Fit & Slank, Personal Training en Groepslessen. Met onze Gratis dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.