De Summerbody Challenge bij Fitness Hapert

Wij zijn nog op zoek naar vrouwen die de eerste stap naar hun droomfiguur voor op het strand willen zetten deze zomer!

Programma op maat voor alle leeftijden en voor elk niveau

Slanker en strakker op het strand

Deskundige begeleiding van persoonlijke coach

Wil jij ook fitter en slanker worden?

 

Start met de 6 weken Summerbody Challenge en bereik net als de vele vrouwen voor jou echte resultaten. Vul onderstaand formulier in om te kunnen starten.

Jouw voordelen bij Fitness Hapert

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Vergeet ook niet om ons ruime aanbod aan groepslessen te bekijken.

Doelgericht

Bij Fitness Hapert focussen wij op het behalen van jouw doelen. Dit doen wij door de juiste omgeving voor jou te creëren om in te sporten.

Maximaal resultaat door innovatieve en moderne fitnessfaciliteiten

Bij Fitness Hapert beschikken wij over moderne, professionele apparatuur die jou ondersteunt het maximale uit je workouts te halen!

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Fitness Hapert!